Wednesday, February 10, 2016

i LOVE dilwale :)





omg. berkurun tak update.
tetiba update pasal dilwale.
ahaks.

kami gi tengok cerita ni second week lepas released.
hahaha. merasa gi tengok cerita hindustan kat panggung wayang after soooo long already.

mana? di pavilion.
sebab kat ioi city mall penuh and yang available hanya row depan sahaja.
shah rukh khan punya pasal, beli kat pavilion, first show. amikkaw. :P

i love kajol. i love srk.
serius diorang nampak sebaya kita je.
even dah almost 20 years since DDLJ.
highly recommended.
even tak laku kat india.
haha

love all the songs.
but most favourite : tukur tukur. hahaha


Friday, April 3, 2015

GST



picture from Google




hi korang.
apa khabar?
so, camne? dah terer baca resit belum?
haha
sejak 1 April yang lepas, semua orang dok bercerita pasal GST.
timeline FB penuh dengan gambar resit dan luahan hari pasal GST.

hehe.

komen? hmm.
takde. hahaha.

enjoy life.
keep calm always.

ok lah later! (nampak sangat tatau nak cerita apa) mih mih mih.

p/s : semalam beli chic and basic naelofar hijab. ada GST. tudung rm70 dah jadi rm73. layan je la T___T

Tuesday, March 31, 2015

happy 1st birthday akeef izzaddin



happy birthday Akeef Izzaddin!
this is the second time Noah attended a birthday party :)
Noah cam biasa, tengok sana sini. Bila nak amik gambar sibuk tengok goodies bag.
tengok gambar bawah ni...
hahahaha Noah...Noah..

Ex officemate and our 2014 babies
Roro with Khayra (Jan'14), Yours Truly with Noah (Sept'14) & Qilah with Akeef (Mac'14)

 Noah is the smallest. Haha!
Beza 9 bulan..haruslah kan? :)

Thanks Qilah for inviting.
Happy Birthday Akeef. Semoga panjang umur dan diberkati Allah selalu.
Jadi anak yang soleh ok!