Thursday, March 5, 2015

New Poll and giveaway :)



hi friends.

whether you are new or someone who has been reading this space since forever, please note that i've created a new poll on the side bar. down below. scroll till the end and you'll found the question!

please spare a minute to complete it so i can and i get what you want from this space.
this is for fun only k!

:)

thanks!!

p/s : siapa jadi penjawab poll pertama, sila btau saya k! ada sedikit token of appreciation menanti :)


....


my oh my..
the last entry was July 22, 2014.
it is now already third month of 2015.

omg. omg.

never imagined i would neglect this space this long.
whoaaaa..

i'm overwhelm. haha!

where shall i start?
hmmm.

ok. firstly, i'm not dead. haha.

and i am very well.

and i am a mother to my beautiful son, Noah!

he is now 23weeks old. in a week time, he'll be 6 months.

ok.
blur dah.
lagi nak citer apa?
besides Noah, nak borak pasal apa eh?
hahaha

ok. stop dulu. fikir dulu.
nanti kita update satu per satu,

i miss blogging!!!

Tuesday, July 22, 2014

biskut raya



oh rindunya nak buat kuih raya.
even nak baking pun.
sangat rindu!!!

tgk makcik zurai tu kemain beriya membaking.
and sampai ke sudah ku tunggu lasagna mu itu!!!

oven ada je. masih dalam plastik.
yang lin bagi for wedding present. hehe.
jangan marah lin. insyaAllah, bila budak kecik ni dah besar sikit mula lah baking kembali.

tetiba teringat nak buat kuih makmur.
sedap kan!!! aduhai.
kalau la badan ni larat, saya memang buat je kuih2 senang.

contohnya mazola. makmur. samperit. choc chip.
oh rindunya bau sedap kuih kat rumah.

weekend skang ni dipenuhi dengan aktiviti membersihkan rumah.
kemas sana sini.

kat rumah cuma ada kuih tart je.
dah la tart favourite tiap tahun order tu takde this year.
oh sedihnya.
makcik yang buat tu sakit. takpelah. still ada next time.

ok lah. itu je cerita hari ni.
biskut korang mesti bersusun kan?
hehe