Tuesday, January 28, 2014

2014!!



almost a month!
baru nak update.
even hari2 pun ada masa nak bukak. cuma tak berkesempatan nak update.

banyak benda la.
new year. same work. same place.
but new things.

nak masuk Februari ni lagi lah.
ada tanggungjawab baru yang hendak di galas.
doakan semua baik2 belaka untuk saya.
dan semoga semua urusan dipermudahkanNya.

doakan saya k.

have a nice day peeps!

Friday, December 27, 2013

Christmas Day



katanya!
hahaha.
hanya enjoys uols di hari cuti umum.

aktiviti hari krismas adalah :
  • hantar barang masuk lori - destinasi pulau pinang : ni sebab barang kahwin (ye, nak masuk dua tahun dah) yang besar dan tak dapat nak bawak pakai kapal terbang atau bas. so antara yang saya post adalah tv, tower fan, blender, rice cooker, langsir etc.
haha. gambar yang dihantar ke suami :p
  • brunch @ levain with mak and ayah
  • lunch @ home

Christmas Lunch : ) 
before and after [brussels sprout + udang, sambal kupang, ayam goreng]
  • layan movie
  • birthday Mia @ Bukit Jalil
itu je lah kekdahnya.
nak g melawat kengkawan yang celebrate, takde plak.




Tuesday, December 24, 2013