Wednesday, August 5, 2009

forever...


saya ada handphone. semua orang pun ada handphone. saya suka set kan ringtone ikut orang. contohnya, mak and ayah saya kalau call, bunyi ringtone Tercipta Untukku. Adik plak kalau call lagu Black Eyed Peas - Boom Boom Pow. Geng! kalau call yang perempuan lagu Supermassive Blackhole, SG Girls plak lagu Sex And The City.

satu ringtone yang buat hati saya berdegup ialah ringtone Forever.
Ala, lagu Chris Brown tu!

So, korang guna ringtone ape eh???
jom share!!!!




me love it as much as you know. :)
untuk itu, sila enjoy the clip!

p/s: dah lama ringtone ni tak berkumandang! rindu!!!!!!!!!!

14 comments:

khairabdullah said...

saya guna ringtone Tere Bin: Atif Aslam.

thesweetlittlecat said...

forever is one of my rt b4..
rite now i use:

normal call: Immabe (BEP)
Love: Te amo (rihanna)
Galfrens: Mama Do
Boyfrens: 21guns (greenday)
xbfs (kalo die call lah): obssessed (MC)

hehehhe...
banyak lagi lah beb tp tak ingat...

icedcham said...

jangan lupe ada org pakai phone yg masih lagi ringtone monophonic.. hehe.. me pulak..

normal call: Petey Pablo; Need for Speed
family: Muse; Time Is Running Out
kenkawan: BEP: Boom Boom Pow
loved one: Edwin McCain
exes: tak set.. lantak la.. hehe

anuar nordin said...

pitbull - I Know You Want Me
(untuk semua org)

didi said...

Hihi. Saya suka tukar2 ringtone.

Normal : Dido ; Life for rent
Geng! girls: Lady Gaga; Just dance
Geng! guys : Britney Spears; Toxic
KSU : The Verve; Bitter Sweet Symphony
Family : Sboop Dog; Drop it like its hot
Syazwan : Estrella; Stay

adzsha said...

dulu ada bezakan btwn famiy members, bf (then), frens n others tp slalu jadi cuak & ada tendency malas nk angkat phone sbb tau siapa call hehe boleh tak?

now i just use clocks by coldplay..

sy suka coldplay!

swit@kon said...

khair abdullah,

atif aslam? hindustan kah? nanti transfer aa kat orang (kalau sedap)

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

serious lagu2 ko semua updated! semua lagu baru tu

swit@kon said...

icedcham,

kalau orang call, lagu edwin mccain la yek? hahahaha *lariksssssssss

swit@kon said...

anuar nordin,

satu jek? ko ni...

swit@kon said...

didi,

KSU pun??? memang dasar pegawai khas :P

swit@kon said...

azdsha,

semua orang takut teknologi kerana terlalu canggih

didi said...

haha

asalnya ringtone ksu aku jadakiss feat mariah carey sebab starting dia bunyi siren yang sangat mengejutkan

haha

Anonymous said...

Krazy - Pitbull RAwk ohhh!