Tuesday, August 25, 2009

kesempatan yang ada



mana ada!
hari ni aku tak lekang di tempat duduk. dan sampai saat ini, aku masih menaip surat rasmi (sambil taip blog sedikit demi sedikit). hari ku penuh dengan meeting, diskusi, taklimat, meeting lagi. saat ni perut dah kecorong!

Geng! ajak berbuka puasa di rumah Ache Apat. tapi rasanya i decline the offer for today. bukan tanak lepak ngan Geng! tapi nak berbuka ngan mak n ayah dulu. rindu la ngan Geng! sebenarnya.....tapi sebabnya start 27 hingga 31 Ogos ni saya dah berkampung di Quality Hotel. banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak gila kerja regarding Merdeka Day. huk huk. Ingatkan boleh excuse 30 baru standy, tapi latest diskusi tadi memang saya diarahkan untuk pegi 27 Ogos. matilah bos hangin. but i'll make sure things in the office akan berjalan lancar tanpa apa2 sekatan tanpa saya di office. and i'll try my very best to settlekan apa2 yang perlu disettle.

oh sebelum mengakhiri bingkisan ini, saya nak bitau yang Mak Chumel saya telah memasakkan sambal sardin yang sangat pedas dan banyak kuah untuk saya semalam. walaupun sayur kacang atau sayur buncis tak ada, tapi dapat makan pecal pun jadilah. (didi, ko tau pecal tu hape? :D). oklah tu je kot. ada sekeping surat lagi untuk saya keluarkan untuk hari ni, pastu saya nak balik. huhu.

papai korang!!!! mwaks :)

Selamat Berbuka. Jangan Gelojoh!

p/s : Min, Um, Didi, Lin, Nana (kalau Nana baca la) - aku nak berbuka ngan korang. Minggu depan k. Promise! pas Merdeka eh.



4 comments:

zurai said...

ye la..xyah la nak bbuka ngan ktrg...

swit@kon said...

zurai,

ko kenapa nak emo? orang nak kawin memang macam ni ke? sila baca email!

didi said...

wey!

aku tau la pecal tu ape.
walaupun aku x tau banyak lagu melayu, tapi MAKANAN melayu aku tau.

:p

zurai said...

eleh...email tuh aku dah balas apa...