Thursday, August 6, 2009

mood kahwin

hahaha. bukan saya nak kawin lah. (belum lagi!)

ingat tak entry marital friday tu? pasal ayol kawin kat Jengka..skang ni sambil2 tak berapa bz dengan kerja2 kat opis, saya tengah menyettlekan benda2 untuk reception dia hari Sabtu akan datang. antaranya buat slide wedding dia, carik lagu2, bincang2 dengan min, buat corsage. oh, saya jugak emcee untuk malam tu, tapi teks masih tak settle.

tadi dia datang ke office dengan laila. letihla hari ni. saya habis meeting dah sangat petang, diskas ngan tksu sampai 745. yoyol datang hantar 500 ++ gambar untuk saya pilih dan sort out untuk slide dia..ayoooooooo bila lah nak siap slide itu! mati haku!!!!

nanti lah kalau dah jadi slide tu saya tunjuk kat sni. buat masa ni kita tgk skit gambar2 wedding masa kat Jengka k!


abang Bling! yang segak berbaju melayu

laila, si wifey

schweeet!

Gang! Day 1

Gang! Day 2

so, malam2 begini, saya sedang mencari quote2 untuk diselit dalam slide tu. one of my favourite (all-time favourite sebenarnya) adalah yang ini...

Give your hearts, but not into each other's keeping.
For only the hand of Life can contain your hearts.
And stand together, yet not too near together:
For the pillars of the temple stand apart,
And the oak tree and the cypress grow not in each other's shadow.


ok, with that, i end this entry.

much much love.

xoxo

4 comments:

thesweetlittlecat said...

congrats to ayol & laila.. semoga bahagia & berkekalan hingga ke akhir hayat..

AFIQ zainal said...

dj takmo ke...ehehehe

Joyah Sempoi said...

hi yantie...

kem salam kat ayol..akak kenal dia masa kat upm dulu..hehehe..ms tu awek dia lain tau..jodoh siapa yg tahukan??..:)

Anonymous said...

SAPE LAK GF DIA DLU TU YE KAK...