Friday, June 11, 2010

introducing.....Bree Tanner



" The character of Bree, a newborn vampire who finds herself a part of Victoria’s army, is introduced in Eclipse to the tune of 10 whole pages. The 178-page novella is a deeper look into Bree’s creation and subsequent 3-month life as a newborn vampire. New characters are introduced, providing a back-story for the more prominent members of the Seattle newborn army, created to kill Bella and the Cullen’s."



The Short Second Life of Bree Tanner, an eclipse novella by Stephenie Meyer.
Buku ni masih belum available bagi peminat Twilight Saga di Malaysia. Tapi di US boleh di preorder melalui Amazon.com.

However, as a gift to her fans, Stephenie Meyer set up a special page BreeTanner.comthe official site where you can read The Short Second Life of Bree Tanner for FREE. yes, FOR FREE. lucky us right? seriously, korang yang meminati Twilight Saga, sebelum ke pawagam untuk menonton Eclipse yang bakal keluar Julai nanti, boleh menghadap komputer masing2 dan membaca novel ini secara online. Perlu diingatkan, ia bermula dari 7 Jun hingga midnight 5 Julai sahaja. naskah itu tidak boleh didownload atau di print. Ok, cakap panjang tak guna, klik sini dan baca lah sampai habis. 

Go TwiHards! 

p/s : click here for Jodelle Ferland interview. She played Bree Tanner in the upcoming Twilight Saga:Eclipse 


2 comments:

ami wafa said...

i think kat mph dah ada. last weekend aku nampak.
anyway, kalau dpt baca for free lagi bagus kan? :)

KaLiNa MeLiNa said...

hehehee dah ada jual ke? tak baca free dulu la :P
go team jacob
:p