Friday, September 3, 2010

MATTA Fair is back people!!!!




and it starts today.
go plan your holiday right away and buy the ticket to your dream destination.
(no, i won't be getting money from promoting this. ini hanya untuk maklumat kengkawan ku sahaja!)

as for me, i got 2 destinations already for next year. where to? let it be a secret as for now.
but i am itching to go to PWTC to get a glance of all the promotions available. tengoklah, hari ni ke. esok lusa ke. :P

MAS MATTA Fair Offer
MATTA Fair Floor Plan

p/s : Um & Mila, inilah masanya untuk membeli pakej hornymoon korang! ahaks! :)



edited ::::: pssssssst, ada poll baru kat sebelah kanan ni >>> pasal raya. jawab jangan tak jawab!

6 comments:

thesweetlittlecat said...

am planning to go this weekends tp mest sesak!

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

nanti buat review babe. atau tweet saja eh!

nishashburn said...

mau ke mana tu?? jauh ker, dekat? i have no purchases of cuti2 next year yet. OMG!! dah lambat dah ni, takut no more cheap tickets dah...

suhana azlin said...

babe, haruslah beli kannn...yang ke london tu kannnn...yg terbang taun depan kann..kan..kan...

hehe...

swit@kon said...

nishashburn,

jauh tak la jauh mana. tapi takleh naik bas la. :P

swit@kon said...

suhana azlin,

london...erm. menarik. autumn or winter insyaAllah. sebab summer dah ada plan babe