Monday, October 4, 2010

birthday girl

hari ni 4 Oktober.
birthday ada seorang budak perempuan di pejabat.
saya kenal dia lebih kurang setahun.
jadi rapat sebab otak dia sewel. :P
gedik pun boleh tahan. hahahaha.
tapi dia budak. beza umur kami adalah setahun.
so tahun ni, hari ni, genaplah umurnya 26 tahun.
minah batik.
dia ni kalau beli barang, mesti dua set.
tak kiralah.
baju, handbag, singlet..segalanya lah.
my first oversea trip last July was with her and Muni.
eventhough dia adalah junior dalam servis, but she is a good friend indeed.

to Dalila Khalid, DK, Dal, Del, Dali etc,


HAPPY BIRTHDAY!!!
Semoga kehidupanmu dilimpahi keberkatanNya.
Panjang umur dan dimurahkan rezeki hendakNya.


tadi masa lunch sempat layan Nasi Ayam Penyet Wong Solo. 
Sambil birthday girl g amik nasik, saya lari balik rumah amik cupcakes yang ada dalam fridge.
Buat celebrate birthday dia. Ahaks!
Layan jugak amik gambar sikit2. ;)


  

yours truly dengan baju baru-terima kasih tukang beli kain.tantek, DK, Aja


ok. oven dah bunyi ting!
bye. nite2

1 comment:

my-name-is-dk said...

wahhh u sangat cepat update..i pun blom buat review bday i..:)