Saturday, October 2, 2010

dapur berasap

al-kisahnya.

entry bulan lepas ada bitau saya dah ada mainan baru di dapur kan?
ala kalau tak ingat g baca kat sini. berkenaan dengan oven baru hasil redeem points credit card.

dah akhirnya, pagi ini jam 730 pagi, oven itu telah digunakan secara officialnya.
benda first yang saya buat adalah....


alhamdulillah. dua bekas penuh dapat. tak sampai 50 pcs rasanya.
resepi nanti saya upload ok!
nak mandi ni. nak ke open house di Bukit Beruntung!
later.


x0x0

3 comments:

suhana azlin said...

wow! santeknye ko punyer cheese tart..siap swirl2 gitu..hehe..

ko pakai acuan besau ke beb? nampak cam tembam sket je dari acuan aku...

swit@kon said...

suhana azlin,

hihihi. TQ babe!
aku pakai lidi je. Hahaha.

acuan aku besar sikit. aku ingat sama saiz cam kau punya tu. btw, lotih aaa buek. sebab ada 10 kepings saja

suhana azlin said...

hehe..tu lakan..mmg palng mls nk buat kerak tart tuh..ko bygkan aku nye lagi kecik sekali buat dlm dkt 50 pcs (ikut resepi dlm rinnchan.fp)

kalau takde determination yg tinggi mau rasa nak hempuk jek doh tepung tu dalam longkang hahaha..lenguh beb =P

patutla org amik tempahan charge mahal kan..kecik cm aku buat tu around RM1 u know..apa lagi beb buat biz arr..hehe