Friday, October 29, 2010

Movie Review : Takers

oh sudah lama tidak menonton wayang gambar.
last movie yang ku tonton.com.my adalah Inception dengan Didi dan Min.

dan akhirnya, habis kemarau movie semalam.
sebab ada value added kau! apakah?
ermmm. ni nak citer.

semalam tengok cerita Takers.
cerita ala2 Italian Job. pencuri high class.
aku takkan cerita kat sini la. korang g tengok sendiri.
yang penting orang yang menemankan tengok movie korang beli tiket dan tengok sendiri.
best woooo.

kenapa best dan ada value added?
hah!

sebab ni......

 Hayden Christensen 

Paul Walker

drooling ok~
hayden (AJ) ber'fedora' all the time. walaupun ramai mantap dia tak kelihatan, dia tetap chumels!!
paul walker (John) adalah super meletup, smart. pencuri yang memakai suit. aaaaaa!!!!
yang lain pun adalah kiut ok. saya suka sama itu Idris Jala Elba (G). British accent yang super sexy.
Oh, tak lupa. Chris Brown (Jeese) ya'll. Not only acted in the movie but he's also the executive producer for the movie. Sebab tu scenes yang dia punya adalah hebat! hiks.

Chris Brown

(images courtesy of Google Image)

so, apa lagi.
dah ada alasan untuk tengok kan?
hehehe.

saya bagi movie ini 4 suku bintang!
sila tengok.

* saya tak suka ending dia!

No comments: