Friday, February 11, 2011

senangnya nak kahwin :P

dalam zaman globalisasi masa kini, bukan setakat merancang perkahwinan berdasarkan majalah dan buku-buku bridal, tapi dengan hanya satu ketikan mouse (wow, ketikan kau!) kita dapat banyak info berkenaan merancang perkahwinan dan benda-benda yang berkaitan dengannya.

bukan setakat berjuta-juta blog yang ada info pasal plan kahwin, jenis favors, colour palette yang sesuai, DIY Wedding dan lelain.

Google baru je introduce satu site khas yang dibuat bagi bakal pengantin, wedding planner dan sesiapa yang minat untuk merancang perkahwinan dengan mudah. maybe sebagai basic planning la. ye la kan. kita kahwin bukan macam mat saleh kawin. tapi at least ada lah panduan2 yang boleh digunapakai.



hahaha.

so untuk yang belum kahwin *cough*yantie*cough*, boleh try. silakan. hanya klik link ini sahaja, korang akan terus dibawa ke alamat itu.

saya pun belum habis explore.
silakan lah.
jom explore sesama.

p/s: cik ahkon belum ada plan (untuk kahwin) ye. tapi memang plan untuk bukak butik wedding planner. woot!

3 comments:

cacah said...

u ni nak kawin dah ke....
hehehe :D

reena said...

Aiii ada orang nak dapat pinggan Correl nampak. Hahhahahaa. *LArikkkkkk :p

nishashburn said...

kalau ai kawin, nnti i jemput u jadik wedding planner yer... (chumelnyer wedding planner i :P) kalau tak dapat jadik wedding planner, jadik emcee pun jadiklah... hehe!