Friday, April 3, 2015

GST



picture from Google




hi korang.
apa khabar?
so, camne? dah terer baca resit belum?
haha
sejak 1 April yang lepas, semua orang dok bercerita pasal GST.
timeline FB penuh dengan gambar resit dan luahan hari pasal GST.

hehe.

komen? hmm.
takde. hahaha.

enjoy life.
keep calm always.

ok lah later! (nampak sangat tatau nak cerita apa) mih mih mih.

p/s : semalam beli chic and basic naelofar hijab. ada GST. tudung rm70 dah jadi rm73. layan je la T___T

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)