Monday, April 2, 2012

i love you, baby





jumpa mr. grizzly bear *as written on the shirt* di atas petang semalam.
oh, seperti biasa. dia suka borak ngan atie. hiks!
tengok gambar ni boleh senyum ok.
comel bebenor. tengok munchung tu. haha. geram!
now i understand how didi feels whenever she left adyan at the nursery :)
mya, this little boy will take ur throne. beware. :D

2 comments:

didi said...

Hihi...Suka sgt dia borak dgn aunty yantie ni! :)

Oh, I so treasure the weekends because puas dapat main dgn dia, layan kerenah dia and get to know him all over again sbb I only get 2 full days in a week kan? Perangai dia berubah pun tak sedar. Huhu...

suhana azlin said...

mmg sedih kan hantar anak org lain jaga, perasaan berat ni Tuhan je yg tau beb, nak2 kalau tgh demam...dah xde choice kan cmno nak buek huhu...

ingat lagi dolu2, weekdays mmg jumpa mya 2 jam je...comes weekend mmg main and jalan2 or balik kampung yg dekat tu...no masak2, bj anta dobi siap iron, kemas rumah pun papa (wpun x menepati standard, u know la men) hehe i likeee... ;P