Friday, March 30, 2012

freebies!!!



kawan-kawan, saya nak tumpang iklankan tawaran istimewa dari rakan saya merangkap mekap artis (MUA) saya semasa bertunang tempoh hari. dia skang ada promosi hebat. kalau tak percaya, sila percaya jugak!


cara nak menang, senang saja.
(i) klik link ini (link) dan klik 'LIKE' pada page tu;
(ii) share status berkenaan promosi itu di wall korang. paling banyak share, akan dikira sebagai pemenang. 


so, apa lagi?
yang nak bertunang, berkahwin dan sebagainya. boleh join.
mana tau, rezeki kan?


klik like cepat pada facebook fanpage Helwah Coulture.
hadiah menarik ni.


mekap memang cantik!
nanti saya share. hehe





No comments: