Monday, December 19, 2011

L.I.M.A [18.12.2006-18.12.2011]



Tanggal 18 Disember 2011 adalah merupakan ulang tahun ke-5 saya dalam perkhidmatan.
Alhamdulillah.
Tidak senang untuk berada dalam servis.
Masih bertatih untuk menyempurnakan langkahan.
InsyaAllah, 10 tahun lagi kalau mampu, saya akan melangkah lebih yakin dan siapa tahu mungkin akan berlari. Berlari dan menempuh segala onak duri. Hehe. :D

Selamat Ulang Tahun Ke-5 rakan-rakan 2/2006.
Teruskan usaha mu.
InsyaAllah, semoga Allah permudahkan segala urusan.
Amin.

:)

Friday, December 16, 2011

iPhone 4S

and finally.
it is here in Malaysia.

ada sesiapa dah beli?
sila buat review ikhlas ye.
saya nak tau apa beza iPhone 4S dan iPhone 4.
:D


macam menarik tapi saya dah ada cik putih saya. so takpelah.
i'll pass this.
will wait for iPhone 5!

:)




Tuesday, December 6, 2011

buah mulut

cerita Ombak Rindu dah jadi talk of the town.
di Facebook, twitter, blog.
semua menyebabkan saya rasa nak tengok.
buku tu dah lama baca, so tak berapa nak ingat.
ada sesapa nak bagi pinjam? :D
tapi satu la, saya agak skeptikal dengan cerita melayu.
disebabkan semua orang kata best, bila saya pergi, cam tak je.
huhu.

tapi mungkin cerita ni best.
sebab saya suka OST dia. comel je.
hmm. bila nak tengok ni. assignment masih berlambak.
tsk. tsk.

Hafiz & Adira - Ombak Rindu



Friday, December 2, 2011

disember : mode nervous

salam semua.
dah bulan terakhir untuk tahun 2011.
oh nervous.
kenapa?
sebab ini menandakan final exam semakin hampir, semester 1 pun dah nak habis.
dan bertambah lagi usia, bertambah komitmen, bertambah tanggungjawab.
berdoa supaya semua dipermudahkan olehNya.
semoga rezeki bertambah.

mode nervous. mode happy. mode kalut.
semua pun sama.


hari ini juga adalah hari terakhir Didi dengan perut di atas. hari ni bakal menyaksikan rakan ketat saya Puan Didi bakal menjalani pembedahan c-sect untuk melahirkan seorang lagi Geng! Jr. to Didi, be strong. tak sabar nak jumpa kau sat g!


ok. dah mula nervous balik.
nak buat kerja. bye!