Thursday, June 12, 2014

oi oi


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Masya Allah. Lamanya saya abandon blog ini.
Baca blog korang masih lagi. Cuma nak update adalah super malas!
Korang rindu saya tak?
Masih ada yang sayang hendaknya. :P

Tengok Zurai rajin je update blog. Entry demi entry.
Tengok kengkawan lain pun masih sama.
Saya hanya aktif di Instagram sahaja.
Dan twitter (sometimes).
Reason ketiadaan update?
Melalui fasa baru dalam kehidupan.
Pindah tempat kerja, tanggungjawab baru. Busy dengan outstation.
Serta sibuk melayani diri sendiri yang perlukan belaian manja kebelakangan ini. Eh tak, sejak Januari la.
Haha.

Ok. Tak janji yang saya akan update sentiasa tapi insyaAllah.
Akan ku upload satu per satu entry mulai hari ini.

Bila ada masa, saya jumpa korang balik k?


2 comments:

Chech said...

Please do write more often :)

My Love.. said...

saya rajin kan? kan? bahahaha

lagipun situ je la kalau basiq nak tau apa jadi kt aku..ktrg jarang call2 ni..huhu