Friday, March 6, 2015

Makan Review : Breakfast @ Warung Bunian/Tapak Sulaiman


hi korang.
ingat tak dulu saya penah buat review pasal Warung Bunian atau nama sebenarnya Warung Tapak Sulaiman?

kalau tak ingat, cer klik link ni : Makan Review : Warung Tapak Sulaiman (Warung Bunian)
last time hanya tahu yang lunch sahaja.
but sekarang ni baru saya tahu ada menu breakfast dan menu berbuka puasa.

so, selepas hampir 3 bulan bercuti (maternity leave), apa lagi. terus tunaikan niat nak makan kat warung ni setelah hampir setahun lebih tak jenguk. parking dah makin ok, proper dan lebih banyak ruang untuk kenderaan pengunjung.

untuk sarapan pagi atau breakfast.
ada few choices. nasi lemak dan roti canai.
kami try nasi lemak bungkus that day.


macam nasi goreng pattaya kan?
hehe. ada dua jenis nasi lemak. satu yang berbungkus telur dan satu lagi nasi lemak telur goyang. 
next time kita try yang itu pula k!
rasa? just nice. nasi and sambal and telur blend and compliment each other. 
plus kopi o panas. whoaaa. terbaekkk baq ang.
taip ni pun dah rasa nak g amik kunci kereta and drive untuk breakfast kat sana. haha!

ok, gi try k. enjoy your meal. enjoy your life. haha
saya bagi balik koordinat untuk ke warung bunian ni k. 2.908737, 101.727188.

happy weekend everyone!

p/s : ini adalah review tanpa bayaran. just to share tempat best! :)

No comments: