Friday, April 22, 2011

akademi fantasia

oh.
i don't wanna talk about akademi fantasia 9.
horror kot.

cuma pagi2 tadi TERlayan channel 115 (channel AF dedulu tu).
so layan lah video2 bebudak AF cam Akim, Hafiz, Shahir dan lelain.
Dalam bebanyak video, saya adalah tertarik dengan dua lagu budak AF dan satu lagu budak bukan AF tapi OIAM.
meh kita layan video2 ni.

Lagu 1 - Akim [Janji]
selalu je dengar lagu ni. baru tau Akim yang nyanyi :p. dan video ni sambungan lagu Inikah Cinta.
dan video ni pun ada sambungan lagi. tetiba aku excited nak tunggu. wakakaka

Lagu 2 - Hafiz [Awan Nano]
oh. ini adalah lagu yang saya sungguh suka.
baru first time tengok mv dia. baca jugak tweet pasal ada Herman Tino.
oh, buat saya nanges ini lagu. sila tengok!

Lagu 3 - Dina feat. Zizan [Selamat Tinggal]
lagu ini BEST!

ok. habis dah.
korang layan dulu k.
sementara saya edit2 gambar umrah dan wedding Maria.
and wedding Aini adalah malam ni. Adik Besar adalah pasti nervous dan gumbira. Dengan arrow2 nye.
see ya later!!

video semua dari YouTube

<3

No comments: