Wednesday, April 20, 2011

batik terbaek di pasaran

halu korang.
ye, ye.
saya minta maaf.
saya memang dah patut cerita pasal umrah trip hari tu.
inikah tidak. hampir sebulan dah balik, blog tak update2.
bukan apa. saya bz dengan kerja dan life.

kerja makin hari makin banyak.
dan bila balik rumah, saya adalah letih.
gambar original pulak masih belum diambil.
kawan saya dua orang kawin dalam bulan April.
maafkan saya.
saya akan update blog ini secepat yang mungkin iaitu hujung minggu ini.

tapi hari ni tiada 'wordless wednesday'.
saya nak promo kan kedai kecik kawan saya.
dia dah mula kecil2an membuka blogshop batik.
dan akibatnya??? saya dah sambar satu!

jom kita tengok apa yang dia jual.... (antara koleksi yang masih panass.....)





  

saya suka!!!!
memang coraknya yang terkini (sebab orang Terengganu ni, penterror batik la katakan)
so, apa lagi.  sila ke kedai kecik kawan saya di sini. (klik perkataan sini ye)


ok. korang sayang saya lagi kan?
jangan marah ye. stay tune ke blog ini. pasni ada banyak update!!!!

tunggu saya punya post pasal umrah!!! tunggu tau!
(i'm missing Mekah and Madinah T___T)

1 comment:

suhana azlin said...

erk, alamak...nasib baik la dlm m2u aku cukup2 duit nk byr utang jek...baru je beli cotton kt belog kalau mintak lagi nk harus kena jelingan manja kekanda i hahaha...

cepatlah updateeeeeeeeeee oiiiiiiiiiiiiiiii.....ponek den tunggu, rindu tau tak! =P