Tuesday, December 6, 2011

buah mulut

cerita Ombak Rindu dah jadi talk of the town.
di Facebook, twitter, blog.
semua menyebabkan saya rasa nak tengok.
buku tu dah lama baca, so tak berapa nak ingat.
ada sesapa nak bagi pinjam? :D
tapi satu la, saya agak skeptikal dengan cerita melayu.
disebabkan semua orang kata best, bila saya pergi, cam tak je.
huhu.

tapi mungkin cerita ni best.
sebab saya suka OST dia. comel je.
hmm. bila nak tengok ni. assignment masih berlambak.
tsk. tsk.

Hafiz & Adira - Ombak Rindu



2 comments:

zulaikha mz said...

aku ade buku tu.. mau pinjam kah?

suhana azlin said...

zaman utm dulu kan buku tu hot gile? aku ingat nama dia izzah dgn hariz je pastu izzah ni pandai masak paprik haha...

huhu nk tgk jugak...tunggu je la org upload kt intenet =P