Thursday, March 14, 2013

Iklan : Favors/Door Gift Untuk Majlis Baby Shower & Aqiqah



sejak dah kahwin dan kawan-kawan dah ada anak masing-masing, lebih lagi my SG Girls, macam-macam majlis kena attend. aqiqah, baby shower, birthday dan banyak lagi. dan kita orang Malaysia ni memang tak sah kalau attend majlis tak bawak balik goodies kan? name it. ada telur rebus, gula-gula, kek, coklat, bahulu dan banyak lagi. dan dah jadi trend sekarang kalau nak bagi goodies mesti letak dalam bekas comel dan cantik. lagi best kalau ikut tema kan? ada tema warna, tema binatang dan lain-lain ikut citer rasa sendiri.

so bagi memudahkan kerja dan pengendalian majlis tu, tendency untuk beli barang secara online makin tinggi. zaman skang nak beli barang tak perlu keluar rumah kan. so, hari ni nak iklan member SG Girls saya punya bisnes. Goodies/Favors/Door Gift Majlis Aqiqah dan Baby Shower specifically.

antara yang available adalah : favors, deco, paper plates, napkins dan lain-lain.










Comel kan?
So apa lagi?
Kalau nak tau lebih banyak, sila lawati blog beliau, SINI




2 comments:

Anonymous said...

Heheeeee... Kyong ni.

bunchit la said...

Salam..sya nk tahu brang ape dlm pic tu..