Thursday, September 5, 2013

London Summer Trip 2013 : Teaser


finally. ada rasa nak update trip London.
sebabnya. tak banyak nak cerita kerana pemergian saya ke London hanya seorang diri.
hahaha. sedihnya lah.

at the same time, suami berada di Pakistan selama sebulan sebab kerja.
so merantau la berseorangan.

tapi bukan update semua la eh hari ni.
bagi teaser dulu.
pasni ada masa, InsyaAllah. saya cerita semua.

kat airport. sebelum boarding. 

touch down, London Heathrow @ 6.00 am

lawatan mencemar duli ke Bicester Village. with Cik Nisha

tiga dulu k?
sebab gambar sikit? semua pakai s3 ni je ha.
pastu banyak je gambar selfie yang vain.
hahaha.

alhamdulillah. saya dapat merasa melawat negara orang.
business trip.
dua minggu. seorang diri. 12 malam di hotel bersendirian.
homesick hari ke-3. nangis.
pengalaman macam2.
sesat di Hyde Park. jalan kaki sejam lebih baru sampai ke Holiday Villa.
priority lane yang sangat awesome.
trainer yang super duper best, Ann Hall.
cultural study.
A LOT of walking.


till next entry...

i am officially missing London.
:)



2 comments:

nishashburn said...

haha.. giler lambat :P

My Love.. said...

nak ikut g London lagi..

A LOT of walking...*aku terasa* hehehe