Tuesday, July 5, 2011

vacation mode on (not!)



kerja lah.
hah! berangan lebih.
Julai kan bulan hectic.
merasalah naik turun dan pusing Malaysia seadanya.
seperti yang korang maklum, last week 3 hari saya di KK. nantikan kemunculan entry Muzium Negeri Sabah later k.

Saya sekarang ni menaip di atas katil di Residence Inn, Cherating. Wakakaka.
Tengok gambar kat atas tu. Best kan? Ye, duduk di bilik dengan twin queen bed, big rain shower head, balkoni yang menghadap kolam renang. Best! tak dan nak nikmati itu semua. hahaha

Isnin pagi berlari-lari dari Putrajaya ke Puchong ke Sunway.
Last sekali naik flight ke Kuantan. Malam tadi sampai, sat g nak balik dah.
Flight kul 7.00 so dalam kul 4 nak gerak balikke Kuantan dari Cherating.
Mau ajak pilot makan satar di Tanjung Lumpur.
Sabtu mahu kembali ke sini.
Mau layan Hai Peng. Woot!

ok. saya ada minggu yang best bagai!
haih. wish me luck korang.


<3

1 comment:

suhana azlin said...

phew...aku yg penat bila baca entry ko ni babe, baca sambil membayangkan peta msia hehe...

apa pun, just enjoy and take care okeh =)