Friday, November 4, 2011

mmm yeah

kalau orang datang kat korang and tanya "kau tau tak lagu yang ada mm yeah....mm yeah?" dengan clue lagu dance, apa korang akan jawab?

itu lah yang jadi kat aku bila kawan baik ku sorang ni kata lagu ni dok main dalam kepala dia. puas aku google. selepas hampir setengah jam, baru lah discover lagu ni. macam2 keyword try kot. haha. memang lawak.
nak tau lagu apa?

Alexander Stan - Mr. Saxobeat! tak penah dengar? Meh dengar thru video bawah ni. :D
Erk. Video disabled.
Tengok kat kat sini k. (link)

best buat ringtone!
oh yeah.. mmm yeah... mmm yeah.
hahaha

No comments: