Tuesday, January 17, 2012

rindunya

potato rosti with sausage n black pepper sauce. yums!

nak makan potato rosti.
korang ingat tak dulu semasa Hartamas Square belum dirobohkan ada satu gerai jual rosti kat belah belakang dekat dengan screen besar orang tengok bola tu?
sejak Hartamas Square dah roboh, tatau mana nak carik orang yang jual rosti ni dah.
port makan lewat malam pun sudah tiada. mana lah depa pergi eh?
kalau korang tau, btau eh? bleh carik.
oh. lama dah tak cakap pasal makan kan? hehehe

4 comments:

bEth said...

sgt sedap kan? lepak we ols udpa berjimba jugak tuhhh setelah penat lelah tgk peserta ;p well..u can get it at marche kat the curve laling :)

swit@kon said...

beth,

thanks!
orang rindu aa nak makan rosti. kat marche punya mesti lagi sedap kot? :D

bEth said...

sedapkan? i pon windu sama hartamas square. post berjimba bersama udpa setelah penat tgk peserta dolu2...kalau mau makan try la kat marche the curve..ada d situ laling :)

My Love.. said...

kat marche ada beb...sedap!!! :)

ajak la en tunang...