Monday, May 21, 2012

3 days to go


Salam semua.
Oh my my.
Berhabuk tebal dah blog ini.
Tuan blog sibuk menguruskan diri sendiri.
Kerja, study dan preparation wedding.
Before sambung bebel, saya nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Reena & suami yang selamat dah dua minggu lepas. Semoga berkekalan hingga akhir hayat. *muahsss*. Yeay! Lepas ni CC plak. Kad CC omel sangat. CC - i tunggu u datang wedding i tau! Ajak Puan Reena dan suami. Tak sempat pos kad dia. T___T

Wow! Time really flies.
I'm getting married in 3 days time. Tolak hari ni opkos. I only got to spend 3 more days of my single life. This Friday morning, i'll be a Mrs. Masya Allah. Tetiba nervous.

As far as preparation is concern, almost 90 percent done. Tak semua saya buat. I wished i can get my hands dirty untuk buat DIY semua tu, tapi time sangat tak mengijinkan. Sedey juga. Tapi takpe, masa wedding adik dan adik2 ipar boleh buat! Hahaha.

Beberapa hari ni, just nak settlekan favors esok, baju on Wednesday (oh, kena gi pressing tudung and veil hari ni!), montaj and aturcara pentadbiran. Hehe. Adik saya tengah busy dengan final year project dia. My SG Girls are busy with their shomels SG Girls Jr. Kita paham. No worries. Yang penting vogue de vass datang nanti k. Rindu korang!!!

For today, i already started my wedding leave until next monday. sat lagi i'll be heading to few beauty parlors for some last minutes appointment. I've uploaded my engagement picture in FB genap 10 days before my akad. And insha-Allah, will be uploading them here, soon!

If i sempat blog lagi, i'll update more. If tak, doakan urusan kami dipermudahkanNya.
Sesiapa yang ada kelapangan nak datang my wedding on this Saturday, dijemput beramai-ramai. Masuk Putrajaya, mesti jumpa nama kite. *malu*

Ok. Till next time!


 


4 comments:

reena said...

Alaa kad virtual pun tak pa. Hehehe. Or sms ke. Or DM details. Heee. Buat kat Putrajaya eh? Insya Allah sampai.

nishashburn said...

omg! can't believe you're getting married!!! insya allah i'll try to be there k? my mum is having her operation done rabu ni and i may balik kg this weekend to see her... or i amik cuti earlier and balik putrajaya just in time for your wedding =)

It's me... said...

Jeng jeng jeng....

Ingat!!! Jangan gelojoh!

suhana azlin said...

uwaaaaa...cedihnyerrrr....

ku mendoakan dari kejauhan je la sobs..and ko jgn lagi 10 hari nak beranak baru upload gambo kawen laks..haha ;P