Thursday, May 3, 2012

tik tok tik tok



Salam semua.
Oh. lamanya tak update blog ni.
Rindu ok.
Saya ada je kat Malaysia. Cuma kebetulan berada di tempat yang internet connection super low sambil berkejar ke sana sini. Bukan takde medium lain nak update (bb, ipad) cuma kemalasan melanda dan blur nak cerita apa. Mana saya gi?
Hehe.

4 hingga 14 April 2012 - bertugas semasa Istiadat Pertabalan Seri Paduka Baginda Yang Di-pertuan Agong ke-14

16 - 18 April 2012 - bertugas di Seremban

18 - 20 April 2012 - terbang ke Johor Bahru untuk pergi JPO menghadiri sesi temuduga. kerja jugak!

23 - 29 April 2012 - ke Pulau Pinang. kerja jugak!

ni baru terhegeh2 balik rumah, masuk office.
kerja menggunung. wedding invites tak siap lagi.
prep kahwin menunggu. assignment tak terkira banyaknya.

waaaaaaaaaaaaa. ada bape ari je ni lagi.
help...help...

sapa nak join saya buat mende2 kat atas? :(

1 comment:

My Love.. said...

bestnya nk kawin!! :)

ada apa2 nk tolong?hehehe