Wednesday, May 6, 2009

help!

.
.
i need help.
.
i received an invitation to a Dinner tonite.
.
i dunno what to wear!!
.
baju adalah, tapi tak tau nak pakai yang mana or colour apa.
.
yang pasti bukan Kuning Diraja atau Royal Blue
.
boleh tak korang? tolong eh?
.
warna ni kah?
.
oh, kombinasi baju baru yang belum dipakai...erm tapi mak kata tak best!
.
.
atau ini kah?
.
yang ni plak baju masa wedding Kerol, baru pakai sekali.
.

atau yang ni?
.
yang ni pun baru pakai sekali, masa Engagement Zurai
.
atau ini?
.
.


ni dah pakai few time, tapi ayah kata chomel...erm..

.
arghh tak tau tak tau....
.
jap g nak balik dah, nak perderaih p KLCC plak...
.
aduhai....
.
.
HELP *sigh*
.
.

13 comments:

didi said...

Drama la ko ni

drpd kau bebel kat sini, tayang gambar, baik cari baju.

ceeettttt..

nishashburn said...

purple pink!

Ezri Shamsuddin said...

warna krom... nanti anda akan lebih menyerlah dan bersinar-sinar daripada yg lain...

swit@kon said...

didi,

tak membantu. pinjam baju ko lah! :( huhu

swit@kon said...

nishashburn,

hik. was thinkin that too

mila said...

xyah pakai pape pn aku x kesah;p...kuang3x

swit@kon said...

Ezri Shamsuddin,

rasanya takde dalam senarai la krom. saya tak nak menyerlah. huhu. saya nak pakai yang proper saja :(

swit@kon said...

mila,

amboi2 mila...

UM, ko tengok laki ko ni!!!

princess~syeena said...

babe...

syeena suke hijau tuh!!!


saya adalah sgt mmebantu kamu okeh!!!

am i too late??

Shopaholic Mama said...

yg orange and the last one pink tu pun cantik..

nanti update which one you wore ok!

Anonymous said...

so, pakai baju mana?
that green kurung pun ok.
jgn lupa tepek gambar eh nanti...






~coffeeaddicts~

Mursapap said...

I'd go for green.
Or shall we call it ijo taik hanjing.. :)

medcham CK said...

err.. number 2.. yang baru pakai sekali tu.. voted!!