Sunday, August 1, 2010

melepek

heyaaaaa...
saya dah balik.
kul 3.30 ptg tadi sampai di lcct.
kapal terbang touched down saja, terus pandang Dalila and nyanyi Negaraku...

sampai rumah, mandi dan masak sambal ayam.
rindu ayam wooo. lima hari makan maggi, sayur, tomyum, seafood.

bersyukur jadi rakyat Malaysia.
selamat, makan senang, kemudahan marveles.
macam2 la.

hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri.
dan saya prefer batu dari emas. sekali sekala emas ok, selalu sangat boring lah.

ok. mengantuk gila ni.
esok kerja. trip review akan saya update sikit2 k.
untuk korang jugak tips2 kembara ke negara orang nanti kan?
hahaha

later k.
xoxo

6 comments:

ami wafa said...

i heard about the bombing in bangkok.
glad that u'r home n safe.

my-name-is-dk said...

melepek sbb bwk beg berat..means u shopping bnyk ;)

Anonymous said...

glad that u r safe & sound.
eh, i have TR oblong to gv to u... cpt lah jumpa!




~coffeeaddicts~

swit@kon said...

ami wafa,

ok je masa kami p. dan hari balik tu ada sedikit kekacauan. tapi selepas kami telah berada di ruang udara Malaysia tanah airku.....

swit@kon said...

my-name-is-dk,

berat woo. pasni kalau pegi lagi (insyaAllah) memang datang berlenggang je tau

swit@kon said...

~coffeeaddicts~,

oh? bestnya.

sila doa lagi kuat untuk aku ke Penang dan bagi Umar's pressie. huhu