Wednesday, October 19, 2011

Johor Bahru - Singapore

Salam semua..
Menaipnya saya di sini...hahahaha,

FYI, saya di JB ni.
Mengurusetiakan kursus dan memberi input semasa kursus.
Sangat tak berminat untuk tinggal di hotel lama-lama. Dah terasa badan tak berapa nak sihat.
Selsema, pening macam2.

Paling best adalah tiap2 hari bangun tido, mesti tengok Singapore. Keluar je pintu bilik nampak berpusu-pusu kereta masuk ke entrance di Woodlands.


Niat di hati macam nak ke Singapore sekejap. Dapat perfume sebotol, popcorn garrett sebalang, fridge magnet dan kasut charles and keith ke, cukuplah. hahahaha.

erm. gambar menarik takde. sebab dah biasa makan2 dan jenjalan kat JB, soo take for granted je la. but we'll see. mana tau esok2 ada mood nak amik gambar ke.

ok. till my next entry!!

3 comments:

suhana azlin said...

gamba mee rebus tulang manaaaa???

My Love.. said...

nak rasa itu pop corn!!

cc said...

suria city hotel di tanjung puteri kah?
i kena pergi induksi weekend nih. adakah cik salah seorang drpd urusetia? :D