Saturday, October 1, 2011

Good Bye (For Now)

Kita telah secara rasminya memasuki suku ke-4 tahun 2011. Hari ini 1 Oktober 2011.

Semalam menyaksikan banyak perkara berlaku.

Pertamanya adala semalam merupakan hari terakhir bagi YBhg. Datuk TKSUK JayPeeAm berkhidmat dalam Perkhidmatan*Awam selepas 33 tahun. Secara wajib, beliau akan bersara pada 2 Oktober. Majlis perpisahan, Majlis Sekalung Budi dah selamat berlangsung petang semalam. Saya jadi emcee. Oh, sedih ok. Sangat sedih. Nasib baik tak tertelan ayat2 yang nak dikatakan. Gambar official majlis semalam saya masih belum terima, so saya upload gambar our tea session last Monday kat Kelab Tasik. To Datuk, i wish you well. Remember me. InsyaAllah, see ya again. :)

Us
Kelab Tasik Putrajaya, September 2011

DK, Muni & Yours Truly
Siam Niramit, Bangkok
July 2010Kedua. Dua orang rakan baik saya di pejabat, Muni dan Dali telahpun berangkat pagi ini ke IN*TAN untuk menjalani kursus 6 bulan mereka, selepas 2.5 tahun berkhidmat. Lama kan? Walaupun Qilah masih berada di pejabat kerana terpaksa tidak hadir DeePeeYea, tapi dia akan berangkat juga meninggalkan office selama 3 bulan selepas baby dia keluar nanti. Uhuk.

To Muni & Dali : Selamat berkursus. Have fun. Enjoy every bit of the courses. Its gonna be a whole lot different then what i had last time! Gonna miss both of ya! xoxo. DK - please update ;)

 “You may forget what they said, but you will never forget how they made you feel.” 


Good Bye (For Now)......

No comments: