Sunday, November 24, 2013

Chennai Express


picture courtesy of Google Image


korang dah tengok cerita ni?
haha. masa cuti panjang awal muharam lepas, kami melawat la ke rumah sedara mara.
sampai rumah uncle kat KJ, terus dia pasang Chennai Express.
Shah Rukh Khan katanya, tapi dwi bahasa (ke tiga bahasa?). Diorang guna bahasa tamil, hindi dan inggeris la. kan...

nak tau pasal cerita ni?
korang baca wikipedia je la eh? klik sini.
shah rukh adalah awesome. seperti biasa. muahaha.

tapi saya suka lagu dia.
best wooo. especially 1,2,3,4 Get on the dance floor.

cerita ni standard romantik. tapi kelakar.
memang recommended.
astro pun rasanya tengah tayang. tapi bayar la kot. hahaha

ok korang. just nak share pasal cerita ni,
enjoy k!

saya tinggalkan entry ini dengan lagu kegemaran from this movie.





1 comment:

My Love.. said...

omg..lama dh macam xde citer bollywood yang best!

best ke? sapakah heroin? *malas nak google*