Friday, December 27, 2013

Christmas Day



katanya!
hahaha.
hanya enjoys uols di hari cuti umum.

aktiviti hari krismas adalah :
  • hantar barang masuk lori - destinasi pulau pinang : ni sebab barang kahwin (ye, nak masuk dua tahun dah) yang besar dan tak dapat nak bawak pakai kapal terbang atau bas. so antara yang saya post adalah tv, tower fan, blender, rice cooker, langsir etc.
haha. gambar yang dihantar ke suami :p
  • brunch @ levain with mak and ayah
  • lunch @ home

Christmas Lunch : ) 
before and after [brussels sprout + udang, sambal kupang, ayam goreng]
  • layan movie
  • birthday Mia @ Bukit Jalil
itu je lah kekdahnya.
nak g melawat kengkawan yang celebrate, takde plak.




1 comment:

My Love.. said...

weyyy nak pindah dah ke? biler nak pindah penang tu???? x tau pun... T____T

lori ko sewa tu murah or ada kenalan? aku nak angkut barang lagi ni... Gombak-Serdang-Rawang...