Friday, September 30, 2011

i love you like a love song baby...

lately ni semacam dah hooked up to Selena Gomez.
tetiba. hahaha. maybe sebab lagu dia catchy kot.
dan dia super chomel.
dulu tak, skang makin hot. patut aa Biebs cintan ngan dia.

banyak benda nak update tapi masa sikit sangat lah.
so, sementara saya settlekan kerja-kerja yang maha banyak ini, dengarkan beberapa video favourite saya dari Selena Gomez...(termasuk yang dia rap lagu Super Bass!)





enjoy!


1 comment:

thesweetlittlecat said...

I suke semua lagu dia tp bukan dia... Hehehehe... Yg sedey, nyanyi live hancur berderai2.. So dgr album version je lah sggup, :)