Wednesday, June 27, 2012

DeJavu di Kinabalu



Siapa tengok? Angkat tangan!! Ahaks.
Susah la saya nak gila cerita drama Melayu kat tivi. 
Last sekali yang ala2 layan Tentang Dhia. Before tu yang citer Saleha tu pun layan sikit2. 
Tapi yang ni layan sangat la plak. senyum2 la plak tengok citer tu.
Sejak first day tayang. Saya suka! Ok. Jom baca fakta. Haha.
  • tersuka kembali dengan Aqasha. sebenarnya suka sejak dia belakang Oh Haram dulu. Memang sweet je kot. rambut itu seksi! haha
  • tiz zaqyah? suka suara dia. serak, tebal, sengau skit. motif? entah. hahaha
  • in love with Kundasang dan Gunung Kinabalu. a must go for me and Mr. Hubby. dah lama teringin. 
  • lagu tema : butterfly. lama dah kot. tapi bila dengar balik cam layan
  • cinematography : cantik dan awesome. i super like!
ok lah. 
sebab saya dah suka citer ni, seharian dok layan lagu lama aqasha. hahaha
kenapa dia tak nyanyi dah skang eh? rugi la. suara dia sedap!
saya tinggalkan korang dengan lagu aqasha ni eh? ada dua.

satu : obsesiku


dua : cahaya hati : suka!!!




5 comments:

zulaikha mz said...

Gile babe, aku pun lyn citer ni sebab Aqasha bole? Hahaha. Tp seriously ntah nape dgn backgroud lagu tu, lagi buat aku melekat nak follow...

suhana azlin said...

good good very good..sbb aku pun cam x tau nak layan drama melayu apa skang nih..cam byk yg bukan2 je aku tgk, konon nk buat ala cute cam korean drama tp cm x jadi haha ;)

didi said...

What de hellll??????

Hahahahahahahaha

My Love.. said...

aku nk layan tp xmyempat..ke ko suka n layan sbb dh kawin..so happy gitu :) aku pn dh mbebel2 nk g kk n kundasang ni...brunei dh la dekat kan..

AFIQ zainal said...

gambarnye maunye tak lawa..shoot pakai dslr canon 5d mark II kot...my team ada masa tu..follow production team pegi kinablu wee..