Monday, June 11, 2012

kembali di meja


salam semua.
selamat pagi.
semua sihat?
saya dah kembali bertugas di pejabat.
pulang dari Surabaya tempoh hari, hari Khamis.
how's Surabaya?
awesome trip.
masuk conference - spa - makan - tido - belanja.
best kan?
hajat ke Mount Bromo tak tercapai. sebabnya jadual agak padat.
lawatan ke UNAIR, try makanan tempatan, lawat muzium, makan ikan bakar yang dibeli di Indo Mart dan macam2 lagi.
saya akan update cerita Surabaya later k.

so, pagi ni kena cergas.
kerja bertimbun. assignment semua nak kena submit this week.
total ada 4! huhu.
kena bekerja keras.
weekend ni suami tak balik sebab ada wedding di Penang dan saya plak ada last klass this week.
*nanges*

ok lah.
telefon dah berdering2.
later eh.

buhbye!

No comments: