Monday, June 4, 2012

Surabaya, Indonesia




erk.
apakah replika buaya dan jerung ini?

hi kawan-kawan.
saat entry ini dipublishkan, saya telah selamat naik flight dari LCCT menuju ke Lapangan Terbang Antarabangsa Juanda, Surabaya, Indonesia.

no, no, no.
saya bukan pergi honeymoon. tapi ikut suami menghadiri conference di sana.
sambil menyelam minum air kolam kan?
dia bukan jenis senang dapat cuti, so saya tag along je.
tumpang.

so, i'll be in Surabaya until 7th.
plan asal nak ke Mount Bromo.
tapi tengok arrangement macam mana.
i'll update u guys with more stories later k!

doakan semua dipermudahkan dan selamat untuk kami berdua ye.

muahsss




3 comments:

PhatLady said...

ala cikyanti.. ala2 hanimun letuuu =))

selamat pergi & balik yer..heheh

Anonymous said...

babe,
have fun kat Bandung.
Totally sorry sbb tak dpt turun on ur wedding. En Jai itu busy dgn registration student baru.
Anyway, didn't know kau akad on 25th. We're sharing the same anniversary date la! Hehe. Boleh la p honeymoon sama. Ehe.

Take care! Rindu kau.
xo


~thecoffeeaddicts~

suhana azlin said...

best best best...aku dulu langkawi je noks..haha..mana2 pun i ok jek janji dpt berduaan lepas chaos dgn majlis kan...

have fun! ;)