Tuesday, September 4, 2012

cuti-cuti merdeka



hai peeps.
i am currently at my home town.
sepatutnya hanya pergi dan pulang hari yang sama.
last minit plan berubah, saya kena stay kat sini sampai malam ni.
kalau ikutkan nak balik malam ni. tapi takut sorang2 so saya insyaallah akan pulang subuh esok.
kenapa balik kampung?
hehe saja makan angin. :p
taklah. kena bertugas la.
tapi bila plan saat akhir berubah. meraban carik baju kurung.
petang ni baru dapat. so sebentar lagi nak melawat kawasan sampai malam.

amacam cuti merdeka?
semua pun harus gumbira kot? masih beraya. penuh jadual dengan jemputan open house.
saya walaupun pagi merdeka dah tercatuk kat dataran merdeka jam 545 pagi, tapi sabtu dan ahad adalah sesi makan2. nasi kerabu kat sg girls potluck. nasi dagang kat rumah kawan encik suami. haha. sampai tak larat makan lah.

oklah. saya benti setakat ni dulu.
nak siap2 gi kerja.
later!!

No comments: