Saturday, July 25, 2009

rambut sama hitam..


obsess lain-lain.

my oh my. lama nyer saya tak hapdet blog kan!!
rindunye. dah dua hari saya meeting whole day. khamis tu meeting kul 9 pagi and 2.30 petang, semalam, jumaat plak meeting saya jam 9 pagi, 3 petang dan 5 petang. semuanya discussion berkenaan Merdeka. ye, merdeka! tahun ni kita akan sambut merdeka untuk tahun ke 52. dah besar dah kan ;).

oh minggu ni aktiviti dengan GENG! agak banyak. malam rabu lepas saya, min, didi dan um (tak sempat jumpa) makan di Johnny's. malam tadi pulak kami (nana, min, didi, mila, ayol, mama lin, um) berjimba sakan di Kotak Ijau, Balakong. it was the first time all of us there. walaupun saya dah berkali2 hehehe. kunun2 nya Bachelor Partay untuk yoyol yang bakal hilang title teruna next week. tapi macam re-celebrate Bachelor Hood Lin je. hahahaha. kami melalak hampir dinihari. kul 1 baru keluar dan masing2 dah bermuka toya. penat gila. lagu2 range lama dan baru. pabila nana memulakan rock kangkang...semua terkesima. opss terlebih sudah. what happened will remain between the four walls saja. :P.

pagi tadi pulak awal pagi lagi dah terjaga. plan nak jogging untuk merembeskan hormon kegembiraan tapi malas melanda dan kul 9, terus amik min dan jumpa didi dan um di Old Town, Cyberjaya untuk sesi breakfast kami. hari ini di Old Town ada masalah sistem. sistem komputer mereka shut down melumpuhkan perniagaan (lembap!). dengan perut yang lapar, hampir saja mamat-nepal-yang-tahu-berbahasa-inggeris-tapi-faham-bahasa-melayu tu kena baling dengan pen. half an hour kami tunggu 3 nasi lemak, satu hor fun, samosa dan garlic bread! lepas setengah jam baru hegeh nak amik order semula. marah taw. sesi hari ni...



four of us (picture only three, minus yours truly) yang sama je enjoy,sama banyak benda but still, our obsession are different. totally! Um dengan financial news, economic and those boring topics (no offend babe, u r brilliant honey!), min dengan pengetahuan am termantap di dunia, dan didi dengan fashion magazine (its mine actually :P).

belum masuk lin dan saya, kami semua nampak sama (macam geng bas sekolah) hakikatnya, masing2 ada kesukaan sendiri. after all we compliment each other, sama macam Mila yang minat Rossa dan Um yang minat Search. hahahahaha

with that, i end my entry! nak mandi and i have a wedding tonite at Tun Rahah Grand Hall. later!!


1 comment:

ami wafa said...

kalau ko snap gambar aku dgn page yg tunjuk carrefour nye ad, mesti ko kate aku obses dgn ikan kan? :P