Wednesday, January 26, 2011

wordless wednesday #6

4 comments:

suhana azlin said...

baby tu kau eh? lebat tuu rambut... sbb mak baby tu ku kenal hehe

nostalgic sungguh gamba black n white =)

didi said...

Aik, aku baru nak tanya kau ni lahir tahun berapa sebab aku pun xde gambar black & white tau. Semua kalerrrrrr...

Hahahaahha
Sengal
:p

swit@kon said...

suhana azlin,

gambar asal berwarna. ku tambah ke ol skool'an gambar itu menjadi lebih syahdu. :). muka mak aku cam sama kan? kurus lagi adalah sekarang ni. hehe

swit@kon said...

didi,

ye. aku lahir setahun selepas kau. iaitu 1983 yang mana pilemnya berwarna sudah. aku yang tukar jadi hitam putih. hahahaha :P