Wednesday, January 12, 2011

segan

assalamualaikum korang..

i'm here. don't panic.
masih bernafas walaupun semput.
saya tiada mood nak update blog. sebenarnya ada banyak cerita dan gambar2 menarik nak saya kongsi.
kepada yang ikuti twitter saya (ewah, dah macam artis ko!) tahu perkembangan kot. :)

saya jatuh sakit dari balik bercuti hari itu. ye, masuk minggu ke-2 Januari 2011, saya sakit teruk.
batuk dan semput. suara saya hilang terus.
semalam saya bercuti. doktor yang merawat tak bagi MC tapi saya apply cuti rehat.
walaupun pada dasarnya saya masih belum sihat, suara saya tiada, kepala masih weng.
saya datang kerja hari ni.
saya segan nak cuti lama2.
saya tak larat, tapi nak apply cuti tu macam ermm....
takpe, selagi larat saya gigihkan aje.

oklah.
saya kena makan ni. nak makan ubat.

doakan suara saya kembali semula dan saya bergiat cargas ye!

:)

1 comment:

suhana azlin said...

tahun baru ni badan nak recharge kut...tp mmg bukan skang tgh musim org sakit ke? tgh monsun kan..hehe..

sabar ye..makan byk2 dan makan obat..mya says 'shiannnnn..anty tu..'