Monday, June 13, 2011

weekend

dah lama tak buat weekend re-cap.
so kita buat lah hari ni. hahaha.

Jumaat - hari malas kerja. malam tido. qada tido yang tidak cukup hari Khamis.
Sabtu - breakfast nasi kerabu! woot! gi Payless Book Sales. bought 5 books. i paid for RM35 ringgit. ye. tak tipu. serius! then we went to Empire tapi tak lama sebab bosan kot! lepas tu g The Curve. layan Sound Box sejam, jalan2 kat flea  market, pergi dp, balik rumah.
Ahad - sesi mengoyak rabakkan poket di Jakel. dan kemudian betulkan phone di Low Yat Plaza. Follower twitter saya tau lah, trackpad rosak. over sensitif. Boleh tak tengah cakap ngan A, tetiba suara orang B keluar. Sebab? Dia auto dial. Hampeh! Tukar mak nenek sebiji tu pun dah RM100 *nanges*. Oh. semalam sesi Sushi. Woot. Carpaccio idamanku. terasa kat tekak lagi ni. Hahaha. Malam tadi ingat nak jumpa Joe kat konsert AF tapi malas, so lepak umah, layan Facetime dan tido.

Oh, dah Isnin.
Esok hingga Khamis saya nak g jenjalan. Nak ikut????

bye

No comments: