Thursday, June 9, 2011

Wedding Geng : Max & Khairun



last week was a happy day for geng!
double happiness actually. max got married and cheche dapat baby. max nikah hari jumaat, cheche dapat baby boy akmal afif hari Ahad pagi.

on sunday, aku join didi dan syazwan ke Majlis Resepsi Max dan Khairun di Bangi Golf Resort. Resepsi ini dibuat di restoran menghadap area golf course. cantik! *we missed u Lin!!!* *waves*

red carpet and poster of the bride and groom
;)

pelamin


kami sampai lebih kurang jam 12.40 camtu and sekejap lepas duduk2, pengantin berarak masuk. Clad in silverish grey baju, Khairun looks so cantik. Max pun apa kurangnya. Knowing Max yang dressing nya sempoi dan main belasah, for the wedding itself, he cleans up very well. Pengantin la katakan. :p

fyi Lin, ini adalah wajah Max dari awal sampai habis majlis. 
bak kata ayol 'besar sengeh mamat ni'

bersanding



sementara mereka sanding, ayol and wifey berserta Keisha sampai. Budak kecik yang sexy tu semakin cheeky. Comel kot.

tengok gigi dua ketul itu reminded me of my very own self. 
gigi kapak yang super besar. hahaha

Jual Mahal :(

Kami plan nak ke hospital Putrajaya untuk visit baby cheche, tapi rupanya waktu melawat kul 4 - 7 petang. So, tak jadi, terus balik saja. Sempat tunggu Min sampai and bergambar ramai-ramai. Geng masa ni tambah Edwin sekejap. Hehe. Um dan Mila tak sempat jumpa. Huhu


So, begitulah kisah last weekend. Happy.
:)
Sampai ketemu di lain wedding...haha
Signing off with the pictures of the bride and groom....

  
Mr. & Mrs. Conrad
"Selamat Pengantin Baru"

No comments: