Wednesday, June 1, 2011

Majlis Aqiqah & Cukur Jambul Rifqi Farouq


oh my my.
entry ni berkurun dalam draft.
serius baru perasan.
maaflah ye zurai!
hahaha
takpe2. jom kita layan entry ni.
saat ini, RF dah mencecah 7 bulan dan sangat lah gebu!

***
seperti biasa...memula single. pastu ada boyfriend/girlfriend. pastu kahwin. pastu babies.
so sekarang ni. my geng dan SG Girls sedang ke arah transformasi dari berdua ke bertiga.
ada lah juga kami2 ni yang masih satu cuba nak transform ke dua. tapi dalam status pending lagi. 
hahaha.

so, bila kengkawan dah ada anak, mula lah kita attend majlis. aqiqah, cukur jambul, birthdays dan sebagainya. dan kali ni giliran zurai jadi 'mak pengantin' bila Rifqi Farouq (RF) dah mencecah usia 4 bulan, untuk buat kenduri aqiqah. Kenduri nya di Melaka. So yang dapat hadir cuma aku dan Maria.

Tarikh : 12 Februari 2011 (Sabtu)
Tempat : Taman Sri Songket, Batu Berendam Melaka
Tema : Oren

kami sampai dalam jam 11 pagi. tak ramai orang. baru nak mula sambut orang masjid. apa lagi, moh le kita bergambor.

RF dan mama n babah

matanya sungguh buntang. i like! ensem :P

mek maria dan RF. masa ni masih belum ada abe

dari KL kami ke Melaka :)

love...love...love this!

tak sempat makan cupcakes ni sebab melantak kambings

haha.tu je lah.
maria n i went back to KL on the same day.
penat? ala tak pun.
setakat Melaka - Putrajaya je kan.
:)

yeay.
ada perkhabaran baik dari SG Girls. akan bertambah umat Muhammad di muka bumi.
Congrats!!!
next....





No comments: