Monday, September 5, 2011

Syawal 1432H


Salam Lebaran, Minal Aidil Wal Faizin.

apa khabar kawan-kawan saya?
hehehe. dah lama tak update, jadi tepu.
how's your raya?
i'm sure meriah kan?
erm..
saya takde mood nak story lagi ni..
esok2 ke k?
saya tinggalkan entry ini dengan gambar candid bersama team training selepas sesi bergambar official seksyen di bulan ramadhan sebelum hari raya yang lalu.

SELAMAT HARI RAYA!!
Maaf Zahir dan Batin ;)



p/s : congrats to my dearest blogger/twitter friends, CC dan Reena yang telah selamat bertunang pada hari Sabtu yang lepas. happy!



4 comments:

reena said...

Tq babe! Lepas ni u plak menyusul kan? :p

Mrs.aisheiteru said...

baju polkadots cantik

swit@kon said...

reena,

InsyaAllah. :D

Mrs.aisheiteru,

Thanks Mama Merah!

cc said...

thank you cik ;p

cuba teka i dgn reena, sapa 'langsung' dulu? hehehehehe