Thursday, February 9, 2012

whaddup?

Salam semua.
Apa khabar?
Ngeh ngeh.
Semua mood bercuti lagi kot?
Baru hari ni saya masuk opis.
Sebenarnya semalam. Tapi last minit kena EL sebab appointment klinik jam 2.00 petang.
Untuk tiga hari cuti, saya dah setelkan few things. Alhamdulillah.
Banyak lagi tak bertanda DONE dalam checklist.
Last weekend Razi, photog masa e-day hantar dvd softcopy gambar. yeay!
Ada masa, tunggu saya edit dan saya akan share ngan korang kat sini k.

Semalam dapat perkhabaran seorang lagi SG Girls Jr. dah keluar.
Aini dah selamat melahirkan baby girl dia di Hospital Selayang.
Will visit her this weekend. Harap2 dah balik SG by Sabtu.

I missed my friends. my girlfriends. Lama tak lepak dan borak2 dan share things.
Semua dah ada commitment masing-masing dengan family dan anak2.
Not that i don't have one tapi kurang sikit. Bila ada baby, lagi bz kan.
Takpe la. my time will come. for now, lets enjoy every bit of single life.
Haha.

ok lah. got to run to next building for a workshop.
later peeps!


one.step.closer

4 comments:

My Love.. said...

lama gak x jumpa..jom makan2 before ur big day!!

sila bz kan diri wit preparation..best best! :)

suhana azlin said...

cubit sket, auwwww!!

for the first time ahkon berbicara ttg masa depan berdua ;)

swit@kon said...

My Love..

kome-kome la busy. mak sentappsssss

swit@kon said...

suhana azlin,

hahaha. aku kan dah tertinggal ketapi. hahaha. baru nak panas enjin :P