Tuesday, February 14, 2012

SG Girls Jr.

kalau tahun 2010 dulu, SG Girls Jr yang lahir semuanya lelaki.
Rafel, Aqil dan Farouq.
Tapi tahun 2012. SG Girls Jr yang keluar memang girls.
Maria dan Aini masing-masing hanya few weeks apart EDD nya.

Zarith Dalily lahir pada 22.01.2012 dan Puteri Aisyah lahir pada 08.02.2012.



Sempena kelahiran, SG Girls telah membuat kunjungan hormat kepada kedua-dua puteri ini pada dua minggu lepas untuk Zarith dan weekend lepas untuk Aisyah.
Alhamdulillah. Dua-dua sihat.
Selamat berpantang buat rakan saya, Maria dan Aini.
Nanti kita jumpa lagi k. Before Aze kahwin. :)
Ada sorang lagi wanita mengandung iaitu Has.
Masa wedding nanti, memang ramai kanak-kanak ribena!
Lepas ni, kalau ada rezeki, berjemaah la saya dan Aze.
LOL.

p/s : babies bau sedap!

3 comments:

My Love.. said...

ala..comey nye si ZD tu..hehehe..

n comeynya farouq..suka sangattttt kot cium baby!!!hehehe

swit@kon said...

My Love..

aah. aku suka gambar tu. macam dia gelak2. hehe. and farouq super cute. cuma itu kejap je eh. kalau manja, RF buli. hahaha

My Love.. said...

ZD macam little chef..hehehe..

farouq mmg terkenal ngan kaki buli okies...sesuai ngan nama even ada manjanya :)

btw..selamat berpantang to both of them..n hope jangan fobia bsalin aritu...hehehe