Tuesday, February 22, 2011

craving

1. Starbucks Coffee - yikes! it has been too long since the last time i had starbucks coffee. semuanya kerana catuan makan makanan mahal sepanjang Februari. *sobsob*

2. Afternoon Tea Set - tak kira la kat memana pun. tak spesific. yang penting ada earl grey tea dan cakes dan scones dan sandwiches.

3. Salmon - smoked salmon sandwiches, salmon piri @ Sushi King, salmon sashimi. anything la asalkan salmon!! terliur hanya dengan menaip sahaja.

4. ice cream - nak BR. lama tak layan BR. lalu kat BR amik bau saja.

5. dominoes hot n spicy chicken wing - sluurrrrrrrrrpppp. hirup kuah pedas itu!!!!! panasss dan pedasssss

6. daging salai masak lemak cili padi

7. spaghetti goreng dengan shitake mushroom Puan Didi - oi, dah lama oi :P

6 comments:

didi said...

Hahahahah
Mengidam yang melampau :p

#1 Aku boleh bantu. Tapi kau yang tgh saving so x besh la minum kopi mahal dengan kawan miskin :p

#2,3,4,5,6, I'll pass

#7 Maybe aku dapat semangat untuk buat wiken ni k? Pape hal, aku inform :)

reena said...

Ahhh nak BR jugak!

suhana azlin said...

kehkehkeh....ayat 'x besh la minum kopi mahal dengan kawan miskin' tu yg tak menahan tuuu... =P

emm..saya x pernah makan salmon, muahaha...selama duduk sini xde pulak teringin, apetah smoked salmon...lepas ni nk kena try beli la..

swit@kon said...

didi,

u know me. kalau dulu aku mengidam goreng pisang dengan kuih itam yang pedas. :P.

skang tekak aku jahat lebih sikit je. takpelah. nanti hujung minggu udah kaya, kita g stabak eh

swit@kon said...

reena,

kalau nak cepat, g besok. pakai pakaian pink. kalau nak lagi best tunggu 31st next month k?
i pun nakkkkkk

swit@kon said...

suhana azlin,

itu lah didi. aku tak heran. hihihi.
salmon syiok woooo. nnt aku bawak kau.
so meatballs n salmon it is :)