Friday, February 11, 2011

(hantu) kak limah balik rumah

i actually watched the movie kat cinema ok! selepas beberapa tahun tak layan movie camni. unbelievable.
tapi memang puas hati. dan saya suka Mamat Khalid. baru perasan yang saya tengok movie cerita Mamat Khalid je kot. Man Laksa, Zombie Kampung Pisang. Estet je terlepas.
dah skang layan hari2. astro first la katakan. NOT!
dan scene ni terbaek.
menjadi kenangan indah Che Nin dan Husin. LOL.
lagu first yang dinyanyikan kalau gi karaoke,
bergelak2 dengan DK, Tippen dan Qilah kalau diskas pasal part 'memanchooooooorrrrr',
tak sabar tunggu versi sambungan.
Reena - agak2 bila keluar eh? takde pape citer ke?


fyi, salah seorang pemain gitar adalah Reena's bf :)
(babe, i promote bf you :D)





2 comments:

reena said...

Hahhaha. Promote bf i kang dia jadi hot stuff i gak yg susah :p JK!

Hantu Kak Limah 2nd maybe keluaq hujung tahun ni paling lambat pun next year kot. baru je habis shooting rasanya.

my-name-is-dk said...

wahahahaha..mmg tk leh blah cite ni...i ada astro first cite ni okay walau pun dah layan movee. bongok tau...u patut recall part abi hurairah dlm jamban tu..masa die nyanyi " beribu batu..." kak limah kt atas tu...wahahahaha