Thursday, February 17, 2011

she's great!

i adore her since her posh spice days. i have tonnes of her pictures/posters/postcards, spice girls album and Spice World vcr. And until today, i can dance to all their songs. nak jadi cam dia. husband handsome, anak chomel, birkin yang banyak, stiletto yang meletop. tapi harapan la kan?

she's now a fashion designer. dah ada dress ke 100 ok! koleksi yang tak mungkin dapat aku miliki dalam tempoh 5 tahun akan datang. 10 tahun mungkin, tapi masa tu maybe i dah beranak 3, so badan tak muat la masuk baju Victoria Beckham. hahaha.

for her Fall 2011, below are few of my favourite (pictures from style.com):

love,love,love the pleating and the cape :)
i want the red pleated dress!!!

   

 
gorgeous suit and the olive-greyish coat, just wow. 


berangan itu free. :)

last but not least, the video. enjoy!

4 comments:

Eny Yusof said...

Posh buat ni? Hmmm..... Yang merah tu macam menutup aurat aje. Siap ada tudung. Hah tu kau boleh beli.

suhana azlin said...

posh punya design mmg simple je, tp unik and cantik...clean cut sangat kan? mak pon sokaaa nyah.... =)

thesweetlittlecat said...

i suka beb! she brings the new era of fashion.. setiap cut n jahitan sgt kemas dan mantap! she will go far in this industry..

Mursapap said...

Design dia agak menutup aurat and Islamic friendly. Dak?