Thursday, May 26, 2011

hadiah 88,888

(*updated)

sekarang dah 87+++ kan?
ok. lupa lah.
syarat yang boleh untuk jadi pengunjung ke 88,888 yang bertuah dan boleh menang hanyalah dengan menjadi follower blog ini. itu saja. lepas tu, print screen gambar 88,888 tu dan emailkan pada saya k.
sertakan details2 anda!
aja aja fighting!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

erm.
ce tengok counter bilangan pengunjung kat blah kanan tu.
ce tengok..ce tengok..
kalau tak silap dia adalah 86 +++ kan?

saya nak buat giveaway hari ini lah.
sesiapa yang dapat print screen ini dengan tepat counter itu menunjukkan 88,888, saya akan beri dia hadiah.

ok?kalau korang dapat, korang hantar email ke yantie2g[at]gmail[dot]com.
sila beri nama penuh, alamat emel, no phone dan alamat rumah untuk saya pos kan hadiahnya.

hadiah apa?
tungguuuu....
yang pasti special untuk pemenang nya.

wah. first giveaway ni!
cepat2.


:D

3 comments:

sky said...

huhu..masa masuk tadi..counter bilangan pengunjung adalah = '86629'..huhu..

p/s: nak giveaway..huhuu..

suhana azlin said...

babe, serius ni mana entry umrah? tercarik2 tertunggu2 i taw...

88,888? whoa lama lagi tu...nak giveaway jugak...hikhik..

sky said...

just 2 certain..am i ur follower? ^_^